Răsare luna plină de teatru la Arad

luna-plina-de-teatru

Iată-ne în 2017! Am depășit cu brio linia de start a noului an, aflându-ne acum la începutul unei aventuri de cursă lungă. Dacă noi ne dorim o călătorie plină de realizări, artă și cuvinte spuse așa cum trebuie, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad ne întâmpină bucuros cu o Lună plină de teatru – 23 de spectacole, ca să fim exacți. Proiectul se află la cea de-a V-a ediție, fiind primit încă o dată cu brațele deschise atât de către publicul arădean cât și de către vizitatori.

a1Deschiderea a avut loc în data de 8 ianuarie 2017 cu spectacolul „Crima din strada Lourcine” de Eugene Labiche, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Până în data de 9 februarie, iubitorii de teatru vor avea ocazia să își încălzească sufletul și mintea la lumina scenei arădene.

Pentru a descoperi care sunt spectacolele prezente anul acesta în cadrul proiectului Luna plină de teatru, respectiv pentru a afla mai multe detalii, puteți accesa site-ul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, aici.

Printre recomandările noastre, de neratat sunt „Ecarisajul pentru toti” de Boris Vian, în regia si scenografia lui Tudor Lucanu – spectacol care va avea loc joi 12 ianuarie de la ora 19,00 în sala Mare, apoi „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski, în regia lui Vlad Massaci de mbătă 14 ianuarie de la ora 19,00 – în sala Studio. Un  alt spectacol interesant promite să fie și „Al tău vechi, Caragiale!” – după Momente și schite, scrisori către Vlahuță de I. L. Caragiale în regia lui Valentin Voicilă de sâmbată 28 ianuarie de la ora 19,00 – în sala Studio. 

Ne vedem la teatru!

 

 

 

 

 

Leave a Reply